• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Jens86

Administrator
Det finnes mange myter om hårtap og spesielt om menn som mister håret. Her presenterer vi fem av de vanligste mytene. Selv om de fleste av dem ikke har noen rot i virkeligheten, har noen av dem kanskje et snev av sannhet, da det finnes enkelte forskningsrapporter som støtter mytene.
Myte #1: Menn arver hårtapet etter sin morfar
Det er 50% sannsynlighet for at en person deler det samme X-kromosomet som sin biologiske morfar. Siden kvinner har to X-kromosomer, har de to kopier av androgene reseptorer-genet, mens menn bare har en.
«Det er en myte at man skal se på sin morfar», sier Joshua Zeichner, lege ved Mount Sinai Hospital i NYC til MensHealth. «Se heller på foreldrene dine og søsknene dine. Hvis et familiemedlem er skallet eller har begynt å miste håret sitt, bør du passe på ditt eget hår, og få hjelp dersom du oppdager at håret ditt har begynt å bli...
Fortsett å lese...
 

Nye svar

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
451
Innlegg
4.877
Medlemmer
1.620
Siste medlem
SånnPasse86
Topp