• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden med anbefalt lesning, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.Jens86

Administrator
På denne siden samler vi gode artikler og forumtråder.HårtapAlt om hårtap – symptomer, årsaker, medisinerAlt om alopecia – en gjennomgang av de forskjellige formene for alopeciaHårtransplantasjonArtikkel om hårtransplantasjon – alt du trenger å vite om hårtransplantasjoner, de forskjellige metodene osv.Til deg som vurderer hårtransplantasjon – en kort innføring til deg som vurderer å gjennomføre en hårtransplantasjonPettter88 sine erfaringer – svært nøye dokumentasjon av hårtransplantasjon hos Dr. Koray Erdogan i...
Fortsett å lese...
 
Sist redigert:

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
472
Innlegg
5.003
Medlemmer
1.625
Siste medlem
Fiffi
Topp