• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden med anbefalt lesning, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.Jens86

Administrator
Alle produktene på denne siden har alle enten veldig god dokumenter effekt, eller har vist seg å være lovende blant brukere på forumet vårt eller andre forum.MinoksidilMinksidil er en av «de tre store» (minoksidil, finasterid, ketokonazol) i kampen mot hårtap. I Norge kan det kjøpes under navnet Recrea Forte. Ved å handle fra utlandet, kan du spare opptil 90%. Les mer om minoksidil her.Kjøp minoksidil (Kirkland 5%) her:KetokonazolKetokonazol regnes også som en av «de tre store». Dette fåes kjøpt respetfritt på apoteket i Norge, men du kan få det billigere ved å kjøpe det fra utlandet. Les mer om ketokonazol her.Kjøp sjampo med ketokonazol her (Nizoral):Produkter mot kløeHvis du klør mye i hodebunnen, bør du prøve å dempe kløen. Hydrokortison og aloe vera kan da være til hjelp. Det er...
Fortsett å lese...
 
Sist redigert:

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
472
Innlegg
5.003
Medlemmer
1.625
Siste medlem
Fiffi
Topp