• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Bør man HT til vikene?

T

Tzk

Hei!

Har noen spørsmål:

Er det liten risiko å ta HT til vikene?

Er snart 25, fikk viker for et år siden ellers har det vært 0 forandring, men bør jeg vente noen år til for det?

Snakket på mail med han her http://www.newhairclinic.com/about-nhc/ Virket veldig seriøs og anbefalte andre metoder så langt det lot seg gjøre. Noen som har erfaringer med han?

Takk for alle svar :)
 

Finasteride

Supermoderator
Hårtransplantasjon bør vær siste utvei, men det kan også vær det mest effektive. Om du bør ta hårtransplantasjon nå er avhengig av hva du tror du vil ende opp med på Norwood-skalaen (familiehistorikk osv.). Jeg vil fraråde deg om det bare er noen små viker, og heller prøve Minoxidil og Finasterid og se om det hjelper deg.
 
Ikke relatert til den doktoren du nevner, men jeg synes dette innlegget beskriver skyggesiden av hårtransplantasjon bra. http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/94382-Dr-John-Cole-Botched-My-Repair-Surgeries-I-Paid-36-000-with-Zero-Results

Husk, de er selgere. Om de hadde vært leger for å hjelpe andre hadde de vært kreftspesialister osv.
litt streng der. Jeg studerer selv for å bli lege og jeg håper en dag og få utføre slike HT selv, ikke på grunn av pengene men gleden det tilfører mennesker(menn) som blir helt nedbrutt av hårtap.
 

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
428
Innlegg
4.781
Medlemmer
1.591
Siste medlem
HBE
Topp