• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden med anbefalt lesning, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Bilder Begynt på finasterideBf1996

Nytt Medlem
Jeg har nå begynt på finasteride actavis. Bruker ingenting annet enn dette fordi jeg først vil se hvilken virkning fin har på håret det første året.
år 1:
jeg begynner med minoxidil som forsåvidt fungerte veldig bra første perioden, hadde en del shedding som bare betydde bra og nye hår vokste så det sang etter ved vikene, håret ble også naturligvis tjukkere.
i løpet av det samme åre begynte jeg på priorin som er et kosttilskudd med masse gode vitaminer for håret så det vokser raskere og holder seg sterkere. En pakke holder for 2 mnd og det fungerte veldig godt.
Ble litt vanskelig å holde styr på minoxen ettervert så rutinene sviktet godt og ettervert også glemt.
år 1 1/2:
jeg begynner med minox ettersom at alle nye hår hadde falt mer eller mindre av og håravfallet var tilbake der det startet.
går mye frem og tilbake med minox ila det året og bestemmer meg til slutt etter demotiverende "treg" effekt å kaste inn håndkle.

per dags:
Jeg startet behandling for 3 uker siden og jeg har merket allerede shedding, det er mer diffust nå en for noen uker tilbake.

Er det noen som vet hva dette kommer av og om det betyr at fin funker eller er det lost case?

og er det noen som kan kommentere på bildene og fortelle ut ifra bildene hvor god sjans jeg har på at fin funker?
 

Vedlegg

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
472
Innlegg
5.003
Medlemmer
1.625
Siste medlem
Fiffi
Topp