• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

BHR klinikken i Belgia

Ekorn

Meldem
Chris Bisanga, en populær ISHRS sertifisert og anbefalt lege med tilsynelatende perfekt gode resultater med høy tetthet, så lenge han ikke velter over deg på benken.

Nå er det slik at Dr. Google kan anbefale mye bra, men er det noen brukere her på forumet som har vært i nærkontakt med Dr. Bisanga, og gi tilbakemelding om hvor fornøyde de er med hårtransplantasjonen han utfører?
 

Ekorn

Meldem
Bisanga er vel svaret på europas Hasson&Wong. Han utfører 60-70FU cm2 i hårfestet og 40-50 FU cm2 bakover.

 

huffbrim

Meldem
Bisanga er vel svaret på europas Hasson&Wong. Han utfører 60-70FU cm2 i hårfestet og 40-50 FU cm2 bakover.
Follicular units per kvadratcentimeter, er det et naturlig spørsmål når man intervjuer transplantasjonskirurger? Altså, er dette sånt som de fleste har oversikt over. Det var grådig gode resultater på nettsidene hans. Tett hår, og naturlig hårlinje – sett bort fra noen, hvor kunden nok ønsket ingen viker, og noen bilder ser smått unaturlig ut muligens fordi den påtegnede hårlinjen pre-op ikke er ruglete i det hele tatt. Uansett så har jeg ikke sett bedre bilder før. Prisen er visstnok 5€ per FU.
 

huffbrim

Meldem
Mer fra BHR Clinic

Ikke navngitt.jpg

bisanga 2.JPG


Hvis jeg tar 80 FU/cm² for gitt, så er det tett på fronten, og et par-tre tommer lengre bak, er det tynnere. Uansett innmari imponerende håndverk.

bhr 3.png
 

Topp