• Velkommen!

  Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

  Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Brotzu-lotion

 • nugent

  Nytt Medlem
  Spennende. Håper dette blir gått nærmere i sømmene og forhåpentlig bevist som et middel mot hårtap. Særlig interessant at det viser resultater i vikene, da dette utvilsomt er mine problemområder.
   

  Tavarepåhåret

  Aktivt Medlem
  Endelig!!! Dette er tidenes gladsak på dette forumet!! Både for kvinner og menn.Enda mer spennende vil det bli å følge resultater framover. Det er sagt at Trinov vil erstatte både minox og fin. Uten bivirkninger. Om det vil være fordelaktig å bruke alle 3, det gjenstår å se. Selv håper jeg på at det i det minste skal fungere like godt som minox og fin. Ikke det at jeg har hatt bivirkninger, men tanken om at man kan få det ligger der hos meg. Spennende tider!
   

  Finasteride

  Supermoderator
  Har vært litt "fraværende" i det siste på det nye. Er det mulig å få en kort oppsummering på hva dette er? Og hvordan blir det å bestille med tanke på toll osv.
   

  Link

  Aktivt Medlem
  Trinov er en lotion, utviklet av en anerkjent italiensk lege, Giovanni Brotzu. Den har vist seg effektiv både for kvinner og menn, uten å gi uønskede bivirkninger. Det er ingen mirakelkur, men den ser ut til å være mer effektiv enn finasterid.

  Jeg håper og tror at produktet skal kunne gå gjennom norsk fortolling. Det skal selges fra et italiensk apotek, forstår jeg. Det kan bli dyrt i begynnelsen når vi skal påføre det daglig for å oppnå mest mulig gjenvekst av hår, men det er blitt sagt at to ukentlige påføringer er tilstrekkelig i ettertid for å vedlikeholde gjenveksten.

  Ønsker du informasjon om selve ingrediensene, kan du bruke lenken under.

  https://www.hairlosscure2020.com/81-year-old-italian-doctor-to-release-a-much-anticipated-dgla→pge1-product/

  Vi vil få vite mer etter hvert. Synd at ikke det går an å oppdatere første innlegg med mer informasjon. Hvis produktet blir en suksess, kan jeg lage en ny tråd med utfyllende og viktig informasjon i første innlegg.
   

  Link

  Aktivt Medlem
  Finasterid tenker jeg er en fordel å bruke fram til vi faktisk ser at et nytt produkt fungerer for vårt eget hår.

  Minoksidil kan være mer komplisert. Det kan hende det forstyrrer effekten av andre produkter. Jeg tror det vil være greiest å avslutte det og forvente litt hårtap I begynnelsen, eventuelt påføre det én gang daglig til vi ser forbedring.

  Vi vil uansett få vite mer etter hvert som folk deler erfaringer.
   

  Topp