• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Derma roller.

Hei, jeg har tidligere tatt en HT og den ble jeg i utgangspunktet fornøyd med! men med tiden så har jeg mistet enda mer hår. særlig rett bak der jeg tok hårtransplantasjon. så det forsetter bare å jeg er veldig klar for å kjøre på med en ny HT så fort jeg får råd og tid til dette. Men jeg har også begynt og miste hår på det ene beinet. halvparten av det ene beinet har nesten ingen hår igjen. Så jeg begynte og koble det med hode. For ved dårlig blodstrøm på noe som helst sted av kroppen så taper man hår blant annet. Så jeg fant en Derma roller vi hadde liggende hjemme. På 0,75mm og skinnet meg og har da kjørt på med den i et par uker. forså legger jeg faktisk merke til at det begynner å komme ut nye hår ifra et område hvor det så og si var maksimalt 100 hårstrå. Jeg har dessverre ikke blide av Før men skal prøve å finne det og vise til eventuelt resultater om jeg får det. Så lurer på om mange har prøvd dette? og hvordan prognosen til folk eventuelt har vært?
 
Jeg nå holdt på i litt over en mnd, og jeg synes det ser meget lovende ut! Mange nye hår har kommet opp! Men samtidig har jeg lagt til noen ting i behandlingen, jeg bruker løk juice en- to ganger i uken. Så bruker jeg min 10% morgen og kveld og jeg mener faktisk resultatene er lovende!! Jeg bruker også aleppo såpen til hårvask da denne er 100% naturlig og innholdet laurbær olje samt oliven! Det vokser stadig ut nye hår. Samtidig har jeg oppgradert til 1:5 mm nåler for en stund siden og har bestilt ny på 2 mm må også nevne at håravfallet mitt nå er på 0
 

Finasteride

Supermoderator
Det var litt vanskelig å vurdere, men hvis du mener selv at det har vokst ut endel hår så er jo det veldig positivt. Jeg så på de gamle bildene dine før hårtransplantasjonen (da jeg husker casen din godt). Jeg syns kanskje du ikke har vært så veldig heldig med hårtransplantasjonen, da du ser endel tynnere ut nå enn før transplantasjonen. Syns du skal gi dette litt tid å se om det kan være løsningen for deg, altså dermaroller.
 

Topp