• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Dr.UGraft ™ FUE resultater ved hjelp av 20 000+ Kropps- og Beard Hair Grafts For Repair

Office of Dr. U

Nytt Medlem
Pasienten nedenfor er en av de mest omfattende reparasjonssaker som dr. U og team har tatt. Hans tidligere prosedyrer omfattet utdaterte operasjoner. De forlot ham med øyer med skallethet og hodebunnsdeformasjoner.
Han bestemte seg for å konsultere Dr. Sanusi Umar (Dr. U) i Los Angeles etter å ha lært av sin transplantasjonsteknikk, publisert i Facial Plastic Surgery of North America. På grunn av sitt fattige hodeområde brukte Dr. U ikke-hodet hår ekstravagant med Intelligent Punch ™ (Dr.UPunch ™) for å gi tilstrekkelig dekning over arr og skallete områder. I alt ble det bare brukt 1000 transplantasjoner fra hodet; 15.000 transplantasjoner var fra bryst, skulder og arkader, mens andre 6000 var fra skjegg.
Bruken av ikke-hodehår gjorde det også mulig å skape en mykere, mer naturlig hårfarge.

Se de fulle resultatene i videoen her:


Lær mer om denne pasientens tilfelle her.
 

Forumstatistikk

Tråder
440
Innlegg
4.818
Medlemmer
1.605
Siste medlem
furtheraway
Topp