• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Dutasteride Bergen

BriWo

Nytt Medlem
Hei! Noen som har erfaring med en hudlege/hårlege i Bergen som har god peiling? Og som er villig til å skrive ut Dutasteride? Har gått på Fin i 3 år. Veldig tykt hår, men mister fortsatt litt hår i vikene og jeg kunne gjerne tenkt meg å prøve det. Er klar over at folk har forskjellig erfaring med det, men noen er veldig positiv til det.

Takk!
 

Finasteride

Supermoderator
Hva med å kombinere Finasterid med annen type behandling? Å blokkere DHT vil ikke stoppe all inflammasjon uansett. Mikroneedling, massage o.l. bør etter min mening prøves før du skifter til Dutasterid. Hovedproblemet med hårtap er ikke at hårsekkene dine ikke tåler DHT, DHT er bra for håret. Problemet er at pga. inflammasjon i hodebunnen oppstår DHT og TGF-β1 som fører til forkalning av blodårer og fibrose i hodebunnen. Tar du bort DHT vil du stoppe inflammasjonen, men for å få gjenvekst må du fokusere på fibrose / arrvev og forkalkning av blodårene i hodebunnen.
 

Nye svar

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
451
Innlegg
4.877
Medlemmer
1.620
Siste medlem
SånnPasse86
Topp