• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden med anbefalt lesning, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.Jens86

Administrator
I dag finnes det dessverre ingen kur mot hårtap. Men det finnes svært gode medisiner. Ulemepen er at du må gå på disse livet ut, og at enkelte opplever bivirkninger.I denne artikkelen får du en kjapp introduksjon til det som kalles for «de tre store». Tre virkemidler i kampen mot hårtap som har svært god dokumentert effekt og som har blitt brukt i mange, mange år. Det ligger egne artikler om de forskjellige virkemidlene her, så vi kommer ikke til å gå nøye inn på hvert enkelt av dem. Artikkelen er kun ment for å gi deg et raskt overblikk!FinasteridFinasterid ble i 1997 godkjent av FDA som et legemiddel mot hårtap, og det finnes veldig mye forskning på virkestoffet. Forskning viser at finasterid er aller best på å stoppe hårtapet, og ikke like bra for gjenvekst. Det er derfor viktig å starte så tidlig som mulig.Finasterid taes daglig i tablettform, og anbefalt dosering er 1 mg daglig. For å få kjøpt finasterid trenger man en resept fra legen.Finasterid selges...
Fortsett å lese...
 
Sist redigert:

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
472
Innlegg
5.003
Medlemmer
1.625
Siste medlem
Fiffi
Topp