• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Erfaring Masterklinikken 2017-2019

  • Trådstarter Geir88
  • Startdato
G

Geir88

Hei
Er det noen her som har personlig erfaring med Masterklinikken?
Jeg vurderer en hårtransplantasjon, men er veldig skeptisk.
Det virker så enkelt, og jeg har et stort håp på at det fungerer. (4-5 timer i stolen, så vekser håret ut etter hvert.)
Har vert på konsultrasjon for et par mnd. siden, og utifra hva jeg har blitt fortalt er dette noe jeg virkelig vurderer.

Har selfølgelig prøvd og lese litt på nettet, men ut fra di tråder jeg har lest er det mye negativt.

Håper noen kan fortelle litt om sitt eget resultat fra Masterklinikken...

Mvh
Geir :)
 

Finasteride

Supermoderator
Har ikke vært så mye negative tilbakemeldinger i det siste. Det er lettere å skrive en negativ omtale enn positiv. Kanskje du kan spørre klinikken om referanser som du kan snakke med / møte ?
 

Jonatan

Nytt Medlem
Hei, Geir

Jeg vil si både og. Stort sett er jeg brukbart fornøyd, men det er klare minussider.

Plussfaktorer:
Ingen smerte under behandlingen
Hyggelig og god service
Klinikken lover det de holder, ved at de gir gratis etterbehandling hvis du ikke er fornøyd
Ja, jeg har fått mere hår. Dette FUNKER.

MEN:
Resultatet er ikke særlig pent, spesielt ikke hvis jeg klipper meg kort. Jeg er avhengig av å style håret for at det skal se brukbart ut.

Det transplanterte håret har en mørkere farge enn "omgivelsene" (ettersom donorområdet mitt er noe mørkere enn andre deler av håret). Det transplanterte håret krøller seg dessuten. NB: Dette er ikke klinikkens skyld, tror jeg, kun en uheldig bieffekt som jeg har lest at også andre har hatt.

Donorområdet mitt ser heller ikke pent ut. Er håret i donorområdet for tynt, bør du være oppmerksom på at dette kan skje. (Jeg fikk høre at man aldri ville kunne se at deler av nakkehåret var fjernet. Men dette stemmer ikke, iallfall ikke for meg.)
En annen minusside er at donorområdet har fått en gråere farge enn resten. Jeg har lest om dette på nett, og det er også andre som har opplevd dette (iallfall av engelsktalende : )

Summa summarum: Ville jeg ha gjort det om igjen? Jeg tror faktisk det, minussidene til tross. På en tilfredshetsskala fra 5 til 10, havner jeg midt på treet, altså på 5.
 

Tavarepåhåret

Aktivt Medlem
Jeg har selv ikke gjennomført en hårtransplantasjon, men har vært innom tanken. Man kan tenke seg at en person som har mye/full hårmanke har ca 200 hår pr kvadratcentimeter. Dette vil man ikke klare å få til gjennom en hårtransplantasjon. Hvor mange hår pr cm2 avgjøres ut ifra området som skal dekkes samt donor. Mange må ta til takke med 50 hår pr cm2. Da vil man ha tynt hår, men ingen bare flekker. Jeg vil tro at veldig få vil være 100% fornøyd med det. Så hva med å sjekke litt opp i hvor tett de flinkeste klinikkene setter hårene? Det har litt med hvor mange prosent av hårsekkene som overlever flyttingen og hvor godt de utnytter donor. Så ved å velge riktig lege, så kan resultatet bli betraktelig bedre. Ikke bare tettheten, men også hårlinja de setter i panna. Den vil du se i speilet hver dag. Personlig så ville jeg ha sett til en av de anbefalte klinikkene i Tyrkia. De behandler mange flere pasienter i året, og har dermed mye mer erfaring.
 

Topp