• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Bilder Erfaring Minoxidil

alexzach

Nytt Medlem
image.jpg Hei! Jeg er en gutt på 29 år som begynte å miste håret så smått rundt 24-25 år, men er først de par siste årene det har begynt å plage meg. Den 7. Mars fikk jeg endelig surret meg til å begynne med Minoxidil , og jeg har i tillegg brukt Cicamed shampoo i overkant av 1 år. Føler jeg har får noe tykkere etter jeg begynte å bruke Minoxidil.
 

calicula62

Meldem
Tar man høyde for at håret ditt har fått 3 måneders vekst synes det likevel ut til at minoksidilen din faktisk har gitt deg bedre vekst, slik jeg mener å se det i hvertfal. En bedre tykkelse på håret er helt tydelig.
Lykke til videre!
 

alexzach

Nytt Medlem
Hei igjen. Lenge siden sist nå, har vært litt sløv dessverre. Legger i hvertfall ut et nytt bilde nå. Det begynner nå å nærme seg 7 måneder hvor jeg har brukt Minoxidil 2 ganger daglig, morgen og kveld
 

Vedlegg

Jens86

Administrator
Dette har vel blitt ganske mye bedre? Hva synes du selv? Har du mulighet til å sette to bilder ved siden av hverandre i den appen du bruker?
 

alexzach

Nytt Medlem
Det ble ikke helt bra, men ser i hvetfall litt forskjell på bilde jeg la ut. Selv er jeg ganske fornøyd. Jeg ser og kjenner at håret har blitt fyldigere og at månen begynner å bli mer dekket til. Jeg ser i hvertfall ingen grunn til å ikke fortsette å bruke Minoxidil
 

Vedlegg

Topp