• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Får ikke gjenvekst av hår på venstre side av fremre panne, hva bør jeg gjøre?

PåpasseligeOla

Nytt Medlem
Hei, jeg har fått tilbake noe hår, men fremst på venstre panne har jeg knapt fått igjen noe.
Jeg bruker Minoxil 2 ganger daglig, også dermaroller jeg 1 gang i uka i 13-15 minutter. Hva bør jeg gjøre for å få igjen håret lengst fremme på panna? Burde jeg for eksempel prøve en dermapen istedenfor en dermaroller? På forhånd takk for svar.
 

Jens86

Administrator
Jeg har ikke mye erfaring med dermaroller/dermapen, men det er en kjent sak at det er vanskeligere å få tilbake hår i vikene og langt fremme enn på kronen.
 

PåpasseligeOla

Nytt Medlem
Jeg har ikke mye erfaring med dermaroller/dermapen, men det er en kjent sak at det er vanskeligere å få tilbake hår i vikene og langt fremme enn på kronen.
Ja, det er jeg enig i. Det kan nok skyldes at det var der jeg mista hår først. Det sies at det er vanskligst å få tilbake håret der hvor man først begynte å miste det. Uansett synes jeg det er merkelig at jeg får tilbake håret på høyre sida av panna og ikke på den venstre sida av panna.
 

Seastar

Meldem
Du må nok spandere på deg en liten FUE eller FUT behandling. Da kan hårlinjen settes akkurat som du selv ønsker den. Og den trekker seg ikke bakover igjen.
 

Seastar

Meldem
Risikoen ved HT utført på en anerkjent klinikk er ikke større enn å gå til tannlegen. At klinikken ligger i Norge betyr overhode ikke at den er bedre og sikrere enn lang rekke i div utland. Norge er et bitte lite land i mange sammenhenger. Også denne sammenhengen. En bekjent fikk utført HT, på kveldstid, i Oslo, av norske personer. Det hele foregikk på det man nærmest kan kalle et kott. De mistet utstyr på golvet, plukket det opp og bare fortsatte. Betalingen måtte foregå kontant. Så det foregår mye rart i Norge også. Eneste negative som skjedde i ettertid var at han fikk kløe og litt betennelse som han kurerte lett med antibiotika. Dyrt? Ja hvis man er så hjemmekjær at man ikke kan krysse Norges grenser så. Der finnes mange topp klinikker som ligger i populære turistland. Kombinerer man HT med en ferietur så slipper man unna med under halvparten av hva man må betale i Norge. Og kvaliteten er minst like bra. Man skal også huske at korrekt transplantert hår trenger ikke noe vedlikehold og faller vanligvis ikke av samme hvor gammel man blir.
 

Topp