• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden med anbefalt lesning, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.Jens86

Administrator
Ketokonazol regnes som en av «de tre store» i kampen mot hårtap, og har i studier vist seg å ha like god effekt som minoksidil hos enkelte. I tillegg til å ha god effekt mot hårtap er ketokonazol både enkelt i bruk (sjampo) og billig. I denne artikkelen får du grunnleggende informasjon om ketokonazol, samt hvordan du går til anskaffelse av det.BakgrunnKetokonazol ble som finasterid og minoksidil ikke utviklet for å hjelpe mot hårtap. Det ble opprinnelig brukt for å behandle kroniske sopppinfeksjoner, seboreisk dermatitt og pityriasis capitis (flass). Det viste seg etterhvert at ketokonazol kan ha gunstig effekt både på å stimulere til hårvekst, øke diameteren på hårstråene og på å stoppe hårtap.Hva er ketokonazol og hvordan virker det?Ketokonazol er et imidazolderivat, og fåes som sjampo, krem og tabletter. Som nevnt er det utviklet for å behandle blant annet kroniske soppinfeksjoner, og ketokonazol virker ved å hindre veksten av sopp ved å endre strukturen...
Fortsett å lese...
 
Sist redigert:

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
472
Innlegg
5.003
Medlemmer
1.625
Siste medlem
Fiffi
Topp