• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Jens86

Administrator
Fungoral inneholder ketokonazol, som regnes som en av «de tre store» i kampen mot hårtap , og har i studier vist seg å ha like god effekt som Recrea Forte hos enkelte.




Kjøp Fungoral her!





I tillegg til å ha god effekt mot hårtap er Fungoral sjampo både enkelt i bruk og billig. I denne artikkelen får du grunnleggende informasjon om Fungoral, samt hvordan du går til anskaffelse av det.



MERK: ketokonazol er virkestoffet i Fungoral. Fungoral er bare merkevaren – det finnes sjampoer under andre navn som også inneholder ketokonazol. I denne artikkelen blir ketokonazol og Fungoral brukt litt om hverandre, men alle sjampoer med 2% ketokonazol vil ha samme effekt som Fungoral sjampo. I USA er det vanligste merket Nizoral, og det er derfor ofte Nizoral som blir brukt i studier.





Innholdsfortegnelse



[url=https://xn--hrtapsnett-15a.no/fungoral/]Fortsett å lese...
 
Sist redigert:
A

Anders789

På baksiden av Fungoral-flasken står det at man skal vaske håret med vanlig sjampo først. Så ikke det beskrevet i denne artikkelen, så lurer på om dere her anbefaler å droppe vanlig sjampo først, når man bruker Fungoral mot hårtap?
 

Ekorn

Meldem
Fungoral har i Felleskatalogen hårtap som mindre vanlige bivirkninger. Det finnes endel diskusjoner på internet fora om ketoconazol shedding, og at en kvinne med tykt hår etter års bruk har fått tynnere hår. Saken er vel at stoffet i seg selv er ganske etsende på organismer. Hvordan kan jeg være sikker på at jeg ikke får motsatt effekt av Fungoral?
 

Topp