• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

hår transplantasjon Tyrkia Hair of Istanbul

#1
Hei, jeg har tatt meg turen til denne klinikken i Tyrkia, bestemte meg for å gå for det i og med at de legger ut masse bilder på Instagram hvor de har gode nok resultater utifra det jeg har sett av de. Samt en britisk kjendis var på samme stedet og hår linjen hans ble ganske så bra. Legger ved bilder under. Det er satt inn 4500-800 grafts. dette er min andre HT da jeg tok hår linjen en gang tidligere. så da fylte jeg på det der pluss over alt. men fokuset er da satt på fremsiden av håret for å få det mest fyldig her. forså noe bak også. Hva synes dere?
 

Vedlegg

Sist redigert:

krmak

Nytt Medlem
#4
Hvilken klinikk valgte du? Hvordan opplevde du turen/oppfølging osv? Var det leger eller sykepleiere som tok seg av transplantasjonen? Ønsker gjerne mer informasjon :) Lurer selv på å reise til Tyrkia for å gjøre det :)
 
#5
Hei, jeg gjorde det hos "hair of Istanbul" ta deg et søk på instagram så ser du deres arbeid.! Turen var ganske bra jeg reiste ned 3 dager før siden jeg ville se byen og det var verdt det! Jeg ble møtt av deres representanter da og kjørt til hotellet jeg selv bestilte for de 3 første dagene. Her var jeg da frem til jeg dro på klinikken "sin" hotell. Ble selvsagt hentet da også, noe jeg synes var ypperlig service. De er meget imøtekommende og hyggelige og hotellet jeg bodde på mens jeg var hos klinikken var et 5 stjernes hotell med alt man kan ønske seg. Så dagen etter ble plukket opp og kjørt til klinikken hvor det ble tegnet hår linje forså kjørt til sykehus. Selve transplantasjonen ble utført både av lege og sykepleiere. Det var sykepleierne som tok ut grafts og satte inn. Mens legen kom og satte inn hullene som sykepleierene senere fylte på med grafts.! Operasjonen tok hele 10 timer ca.. hvor jeg duppet litt av her og der. forså ble jeg kjørt til hotellet. og de to neste dagene ble jeg da fraktet til klinikken for å sjekke at alt gikk som det skulle. og ta av bandasjen på bakhodet. forså fikk jeg en pose med instruksjoner.. I senere tid har jeg snakket masse med klinikken om diverse ting ang håret osv.. og de er svært behjelpelige. samtidig må jeg sende inn bilder til de etter 10 dager, 1m,3m,6m og 12 mnd. Alt i alt er jeg ganske fornøyd med klinikken
 
#7
Det kom på 2700 euro for alt uten om flybilletten for min del. Det tilsvarer direkte 26000 ca men det er lurt å. Påregne omkostninger ved valutaveksling. Tusen takk :)
 

Siste artikler

Forumstatistikk

Tråder
438
Innlegg
4.670
Medlemmer
1.529
Siste medlem
vaughns
Topp