• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Hårklinikk kommer i Bergen

  • Trådstarter john storlid
  • Startdato
J

john storlid

#1
Hei Alle.

etter å ha jobbet med hårtransplantasjon globalt i mange år, åpner det nå en ny klinikk i Bergen snart. Ta kontakt med meg hvis dere ønsker mer informasjon. sjekk linken:
MAIL MEG GJERNE PÅ POST@CAVILIPOKLINIKKEN.COM

mvh
John Storlid
 
J

John

#3
Legene er fra Hellas og kommer fra DHI systemet som har klinikker over hele verden. DHI har akademi for videreutdanning av leger og plastikkkirurger, og er verdensledende innen kvalitet, med høyest overlevelses rater på hårsekkene som blir transplantert, ca 95%. Et naturlig resultat er det vi gir uansett, med garantier.

Vi er samtidig på jakt etter norske leger som vil videreutdanne seg. Kanskje noen vet om noen som er interessert? Uansett så starter vi opp innen et par mnd når vi er i boks med sertifiseringer og lokalitetene.

Jeg har selv gjort dette 3 ganger og er levende bevis på kvaliteten.
 

Finasteride

Supermoderator
#6
Lykke til. Men personlig ville jeg valgt lege fremfor klinikk. Da ville jeg sett resultater fra den legen. Blir det er "fast team" som skal jobbe på klinikken din, eller blir det stadig utbyttinger? Hvis vi kunne fått sett litt resultater fra dette "teamet" så hadde det vært intressant. Selv om du har lykkes med hårtransplantasjon er det jo en kjent sak at ikke alle i denne bransjen er like trygge å gå til.
 
J

John

#7
Når det gjelder de beste resultater ved hårtransplantasjon er det kunstneriske en vesentlig del av utføringen. At legene ikke bare har den medisinske bakgrunnen men også har erfaring og et estetisk øye for hva er det beste for akkurat DITT tilfelle og din case.
Hos oss får du også en alopecia test som utelukker andre medisinske årsaker til håravfallet. En konsultasjon hos oss kartlegger alle sider ved håravfall samt hva som er den optimale tettheten før man bestemmer om inngrepet skal utføres. Vi sier heller nei til en case enn å utføre det på kompromiss med vår standard for resultat. Ikke alle kan ta en hårtransplantasjon hvis det ikke kan vises til et naturlig resultat.

Legeteamet består av kirurg og sykepleier samt ansvarlig kirurg som har det faglige ansvaret. Etter å ha jobbet med dette i årevis samt at jeg har gjennomgått dette selv flere ganger er jeg rimelig sikker på at det vi kommer til å tilby er desidert konkurransedyktig på kvalitet og pris.
Følg med videre da vi offentlig gjør legene og deres bakgrunn.
 

john w. storlid

NHI - Norwegian Hair Implant
#8
Hei igjen alle. Da er vi endelig klare på Kokstad i Bergen 1 juni. I nye flotte lokaler til "nye" Klinikk Bergen på Kokstadveien 9 og Med sjefskirurg Anastasios Vekris på laget, har vi faglig tyngde og erfaring. Vi er de eneste som kan klare opp mot 5000 hår på en operasjon. Velkommen til en gratis konsultasjon. sjekk vår nettside NHI Norwegian Hair Transplant på http://www.nhinorge.no/
 
#9
Hei, igjen!
Hva menes det med <<liten operasjon>> kontra <<stor operasjon>>, John?
Om en trenger ca 1500 grafts er dette da en liten operasjon? Og er kostnaden knyttet til antall grafts, eller pr hår?
Greit å vite noe om dette på forhånd. Mange av oss må jo vite litt om hvor mye penger en skal legge til side :)
Er ellers veldig fornøyd med at vi endelig får en tilsynelatende seriøs og dyktig HT aktør på vestlandet.
 

Finasteride

Supermoderator
#10
Hvorfor ønsker norske klinikker å legge seg på "Hår" istedenfor "Grafts"? De fleste leser seg opp på internasjonale sider, og ser på caser med grafts (hairtransplantnetwork), og da blir skuffelsen stor når man trodde man fikk 5000 grafts og endte opp med 5000 hår.
 

tim1986

Nytt Medlem
#11
Vil nesten tørre og påstå at innen skandenavia er kompetansen altfor dårlig. Bare fordi man har tatt en hårtransplantasjon selv så er man ikke kvalifisert til og drive en hårklinikk. Har selv fått utført fue i usa og undersøkte i 4 år og lærte mye der på vei til en rett person som kan dette. Er for mye penger i dette, derfor er det for mange useriøse. Sier ikke du er det, bare råder alle som ska ta en hårtransplantasjon se langt vekk fra norge. sorry for min ærlighet
 
Sist redigert:

john w. storlid

NHI - Norwegian Hair Implant
#12
Hvorfor ønsker norske klinikker å legge seg på "Hår" istedenfor "Grafts"? De fleste leser seg opp på internasjonale sider, og ser på caser med grafts (hairtransplantnetwork), og da blir skuffelsen stor når man trodde man fikk 5000 grafts og endte opp med 5000 hår.
Hei tim 1968. Vet ikke om det er meg du sikter tilnår du referer til Norske klinikker og "bare du har tatt en hårtransplantasjon selv, så er man kvalifesert til å drive hårklinkk. La meg først presisere at vår klinikk har ikke eksistert i Norge før nå, me åpning 1 juni. Så man kan vel ikke dra konklusjoner utfra meritt. Mine kvalifikasjoner er lang fra noe professoriat i hårtransplantasjon, men jeg har jobbet tett med de fremste leger på området, i London (hvor jeg jobbet 2 år på DHI Global) i Athen (hvor jeg jobbet 3 år) samt utvekslet erfaringer med de største forskerne og kirurgene (vi bruker kun plastikk kirurger og ikke bare leger) i USA, Kina, Tyrkia og Emiratene.
Jeg tror jeg har sett det meste innen gode og dårlige transplantasjoner. Det er nettopp derfor at jeg vil ta den kompetansen med meg til Norge. Når det gjelder grafts, hår, tetthet og alt det der, vil jeg bare fremheve noen momenter under:

1. Når klinikken sier at du har fått 1500 grafts, Hvordan kan du med sikkerhet vite at det er det du har fått? Kan klienten se forskjell på om man får 1200 grafts eller 950 grafts? Hva blir fokus? Grafts eller at man får dekket der man ønsker, med maksimal tetthet? Det er antall hår som skaper tetthet så hvordan kan dette da garanteres med at området dekkes med maksimalt med hår?
2. En graft kan ha fra 1-4 hår, hvordan vet man på forhånd at akkurat dine grafts har et bra antall hår, som igjen kan garantere tetthet?
3. Hvordan vet man at man har et bra donor område? Hva dekker ditt donorområde? Kan man bruke ditt kroppshår som donorområde?
4. Hvordan kan man operere hår som er krøllet /afro hår med best resultat? Disse hårtypene har røtter som ligger nesten skrått til vannrett.
3. Hvordan vet man at alle grafts overelever trauma med transplantasjon og at det ikke blir mange "shock losses"?
4. Hvordan vet man at trauma på huden er minimal og at nervene ikke blir utsatt for unødvendig skade?
5. hvordan er man trygg på at man ikke får arr?
6. Er man sikker på at man ikke har en medisinsk alopecia som krever behandling FØR transplantasjon?
7. Hva kan man gjøre på forhånd for å sikre seg at vekstfaktorer er optimale?
8. Kan man stoppe videre håravfall med medikamenter og naturmedisin? beholde resten av ditt eget hår så lenge som mulig?
9. Hvor erfaren er kirurgen slik at det estetiske blir naturlig og at hårene vokser i riktig retning?

Disse er bare noen av spørsmålene vi svarer på en konsultasjon hos oss. se og les mer på www.nhinorge.no

Fokuset mitt er alltid å gi våre klienter maksimalt av hva de trenger med maksimal tetthet på ønsket område.
Ingen ønsker en halveis ferdig hårtransplantasjon utført av uerfarne leger.
Pris er avgjørende for mange og klinikker lover gode tilbud. Hos oss får man ingen gode tilbud på kompromiss av kvalitet. Du får valget mellom en liten eller en stor variant. Et flott fullskjegg krever 8000 hår. Hvor mange grafts det blir er helt avhengig av kvaliteten på dine grafts. Hår skaper tettehet ikke grafts.
 

Finasteride

Supermoderator
#13
Skriver klinikken deres ut resepter på Finasterid? Blir pasienter gjort oppmerksom på at sykdommen vil utvikle seg over tid (for de fleste), og at det derfor er mulig å stoppe videre utvikling med f.eks. finasterid? Dette er sikkert ikke noe alle ønsker, men alle burde i det minste få informasjon vedr. dette?

Ellers er jeg enig i det du skriver, og det er godt å høre at du har fokus på tetthet. Ettersom Poseidon er blitt litt kjent for dårlig tetthet så har min oppfatning av dette med å betale for hår istedenfor grafts liksom blitt oppfattet med at man ønsker å lure kunden. Det er som du sier, hår som avgjør tetthet, men 1000 hår til prisen av 1000 grafts gir jo mindre tetthet i forhold til pris, hvis man tenker at i dette tilfelle vil 1000 grafts være 2500 hår f.eks.

Du postet i en annen tråd om PRP (studie). Ifølge den så ser det veldig bra ut. Hvor langvarig er denne effekten, finnes det resultater for mer enn 1 år, f.eks. 5, 10 år? Anbefales det noe intervall på disse behandlingene? Hva vil det koste. Vil man oppleve noe "shedding" etter en slik behandling, bør man være innstilt på å bli hjemme noen dager etter en slik behandling?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17094532/AMEC2014 prp.pdf
 
Sist redigert:

Jens86

Administrator
#14
Det er veldig hyggelig at Storlid er aktiv her, og at det kommer en ny klinikk i Norge som virker seriøs. Men PRP er gir ikke nok effekt kontra pris.
 

Finasteride

Supermoderator
#15
Nei det er ikke det samme som en hårtransplantasjon, men noe effekt ser den ut til å ha selv som "standalone treatment" ifølge den studien da. Ja det virker som Storlid er kunnskapsrik og ønsker å drive seriøst, så det hadde vært flott om vi fikk et alternativ i Norge også. Foreløpig er jeg alt for skeptisk til å ta en hårtransplantasjon, og spesielt hos teknikere/leger som ikke har noe resultater å vise til unntatt det klinikken selv står for som kan ha vært utført av hvem som helst, men dette er faktisk noe man også kan risikere hos de seriøse legene (altså de som er anbefalt av AHLA), da det ofte er begrenset hvor mye ansvarlig lege faktisk kan være med på.

Er faktisk en stund siden jeg har vært på de internasjonale forumene, men ser jo at det går flere tråder der PRP har varierende effekt, og at effekten stort sett er minimal når det ikke har vært utført hårtransplantasjon. Så mulig det ikke er verdt pengene som "standalone treatment" ?
 
Sist redigert:
#18
Kan selvfølgelig vente på evnt uttalelse fra John Storlid vedr Finasteride spørsmål/svar, men så er det denne nysgjerrigheten da :) Finner noen spørsmålstegn ved John Storlid's engasjement som daglig leder ved Teres Bergen (tidligere Klinikk Bergen) som artikkelen skriver?
Har for øvrig vært inne på dems hjemmeside, uten tvil en erfaren seriøs aktør på markedet, leser jeg meg til.
 

tim1986

Nytt Medlem
#19
Ja en seriøs aktør som bruker tannlege til og sitte injeksjoner kosmetisk som vi kaller lege. Sikkert mange som hadde gått til hun om det sto tannlege som sitter injeksjoner. Dette er meget useriøst, og då kan man tenke seg kordan denne mannen uten noe som helst utdanning driver på og ansetter tannleger osv. For og drive en klinikk bør man ha medisinsk bakrunn, ikke stått og sett på og tro man kan alt om og drive en klinikk. Så folkens, kom dere utenlands, der er det mange flinke.
 

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
381
Innlegg
4.566
Medlemmer
1.487
Siste medlem
jan
Topp