• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Jens86

Administrator
En hårtransplantasjon er et kirurgisk inngrep hvor man flytter hårsekker fra et sted på kroppen til et annet. Det vanligste stedet å ta en hårtransplantasjon på, er på hodet. Da flyttes det som regel hår fra bakhodet og/eller sidene av hodet til de områdene som har blitt rammet av hårtap . Det kan for eksempel være kronen, vikene, hårlinjen eller generelt over hele hodet.I denne artikkelen går vi gjennom alt som har med hårtransplantasjoner å gjøre: priser, erfaringer, før og etterbilder og en gjennomgang av hvordan inngrepet utføres.NB: Denne artikkelen er lang. Bruk innholdsfortegnelsen under for å hoppe til det du vil lese om.

Innholdsfortegnelse

Ord og uttrykk relatert til hårtransplantasjon

[url=https://xn--hrtapsnett-15a.no/hartransplantasjon/]Fortsett å lese...
 
Sist redigert:
E

EK78

Hei, jeg savner flere erfaringer fra kvinner som har gjennomgått hårtransplantasjoner, har dere noen tips til hvor jeg kan finne dette?
 

Jens86

Administrator
Hei, jeg savner flere erfaringer fra kvinner som har gjennomgått hårtransplantasjoner, har dere noen tips til hvor jeg kan finne dette?
Hei! Det er faktisk ikke noen kvinner på dette forumet som har tatt hårtransplantasjon så vidt jeg vet.
 
C

Christine

Hei jeg er kvinne 31 år. Plagd med litt hårtap i front etter trikotillomani i barneår. Har tatt en liten hårtransplantasjon hos Poseidon i front og litt i øvre kant av viker. Kan komme tilbake med resultat. Det kan bli spennende å se.
 
A

anne k

hei
jeg hsr tatt transplant 7 uker siden. ser det er en liten flekk det er vokst masse hår, mens restrn ingen antydning til hår. er det da mislykka?
 

Topp