• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Han hadde 9 hårtransplantasjoner - Strip/FUT`s. De første i forrige århundre. Hør hvorfor.

Litt info:
Grafts = hårsekker
I hver hårsekk er det 1 eller 2 eller 3 eller flere hår.

Så når en snakker om hårsekker så er gjennomsnittet på en gjennomsnittlig hårtype ca 2 - 2.2 hår per hårsekk.

Eks: 2000 grafts (hårsekker) tilsvarer 4 000 - 4400 hår.

Viktig å skille "grafts"hårsekker fra hår.
 
S

Seastar

Tja. Dette er vel både en historie om en som har startet for tidlig på noe han ikke har undersøkt grundig nok til å ende opp i ren reklame for en spesifikk 'hårdoktor'. Hårtransplantasjon er en 'never ending story' fordi har man begynt å miste hår og hårlinjen trekker seg bakover så vil dette også fortsette etter en evt transplantasjon. Derfor er det viktig å velge en klinikk/doktor som tar høyde for dette og også fyller på med hår der man vil forvente at hårtettheten avtar over tid. Da vil man ikke få et område mellom det transplanterte håret og det naturlige håret selv om man fortsetter å miste hår. Noe man uunngåelig vil gjøre når man først er rammet av genetisk hårtap . Første sesjonene kan man velge FUT hvis man har tykt og tett nakkehår. Så kan man evt velge FUE for å etterfylle over tid. Og det skal man også vite at når det gjelder FUE så kan donorhåret hentes fra hvor som helst på kroppen og ikke nødvendigvis bare fra hodebunnen. Så de fleste menn vil ikke gå 'tom' for donorhår. Man kan også redusere forventet hårtap ved å få utskrevet Proscar 5 mg på blå resept av fastlegen. Disse tablettene knekker man i 4-5 deler da man trenger kun 1 mg daglig for å motvirke evt genetisk hårtap. Dette er samme virkestoffet som selges kommersielt for tusenvis av kroner under div merkenavn.
 

Seastar

Meldem
Tja. Dette er vel både en historie om en som har startet for tidlig på noe han ikke har undersøkt grundig nok til å ende opp i ren reklame for en spesifikk 'hårdoktor'. Hårtransplantasjon er en 'never ending story' fordi har man begynt å miste hår og hårlinjen trekker seg bakover så vil dette også fortsette etter en evt transplantasjon. Derfor er det viktig å velge en klinikk/doktor som tar høyde for dette og også fyller på med hår der man vil forvente at hårtettheten avtar over tid. Da vil man ikke få et blankt eller tynt område mellom det transplanterte håret og det naturlige håret selv om man fortsetter å miste hår. Noe man uunngåelig vil gjøre når man først er rammet av genetisk hårtap. Første sesjonene kan man velge FUT hvis man har tykt og tett nakkehår. Og; en tilleggseffekt som de fleste ikke er klar over ved gjentatte FUT fra nakken er at man får et gratis panneløft som fjerner rynker i pannen og løfter øyenbrynene noe da huden på hodebunnen blir trukket noe bakover hver gang man syr sammen arret i nakken. Så kan man evt velge FUE for å etterfylle over tid. Og det skal man også vite at når det gjelder FUE så kan donorhåret hentes fra hvor som helst på kroppen og ikke nødvendigvis bare fra hodebunnen. Så de fleste menn vil ikke gå 'tom' for donorhår. Man kan også redusere forventet hårtap ved å få utskrevet Proscar 5 mg på blå resept av fastlegen. Disse tablettene knekker man i 4-5 deler da man trenger kun 1 mg daglig for å motvirke evt genetisk hårtap. Dette er samme virkestoffet som selges kommersielt for tusenvis av kroner under div merkenavn. En resept fra fastlegen, 100 stk 5 mg, vil vare i nesten 11/2 år og koste ca en hundrelapp på blå resept. Har man frikort så koster det ingenting.
 
@Seastar Det er riktig at han startet for tidlig. Det var fordi han lette etter klinikker som en kunne få mye for pengene uten å gjøre resarch for å finne dem beste. 2 av hans første hårtransplantasjoner var mislykkede. I tillegg som han sier i videoen under, så startet han for sent på finasteride. Du får det du betaler for av de beste.
Er enorme forskjeller på hårtransplantasjoner.

Joe tillman som er hans navn driver denne nettsiden https://www.hairtransplantmentor.com . Han har flere 10 års erfaring som kunde fra utsiden og har jobbet på innsiden. Han vet nøyaktig hva en skal se etter. Han er en meget kunnskapsrik mann. Han driver uavhengig for seg selv i dag.

 

Topp