• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Hva skal du se etter når du leter etter en hårtransplantasjonsklinikk som kan tilfredstille dine krav i et hav av klinikker der ute?

Hei! Jeg representerer Hasson and Wong. Vi har agenter og Country Managere representert over hele verden. I europa har vi agenter / Country Managere i sør, mellom, UK og nord Europa. Jeg representerer Skandinavia.

Det som er viktig å vite når en er på jakt etter best mulig hårtransplantasjon ut i fra et budsjett er følgende:

- 1) Vil det bli naturlig? Vil det se ut som en hårtransplantasjon fra 1 meters avstand eller vil en ikke kunne se det med mindre en vet hva en skal se etter.

- 2) Hvor stort er omfanget? Er det viker, fremre parti, halvparten av toppen, er det hele toppen, Er det snakk om sidehår?

- 3) Hvor mange hår/hårsekker trenger du? Husk at du kan regne antall hår/hårsekker ut i fra antall kvadrat centimeter som trengs å økes i tetthet. Eksempel: Er det snakk om fremre del av hode der det meste er mistet så kan vi si at dette området kan være i størrelsesorden 80-100 kvadratcentimeter.
Hvis du da får 3000 hårsekker der du har et snitt på 2 hår per hårsekk så vil dette gi deg mellom 35-45 hårsekker per kvadratcentimeter. Ofte har du litt hår igjen i området så 10 + 35 hårsekker per kvadratcentimeter vil gi deg en bra tetthe. tDa du var tenåring hadde du på det meste mellom 80-120 hårsekker. (Dette tenåringshåret er ekstra tjukkt).

For å oppnå en illusjon av god hårtetthet så trengs det minimum en tetthet på 30 hårsekker per kvadratcentimeter. Du vil normalt ikke se at du har mistet noe hår før du kommer ned i 25-40 hårsekker per kvadratcentimeter. Avhengig av hårkvalitet, tykkelse på hårene, hvor tett de satt i utgangspunktet med mer.
Så selv om en person mister fra et nivå på 100 hårsekker til 40- 60 hårsekker per kvadratcentimeter som veldi mange gjør. 95-99% gjennom livet, så vil du ikke kunne se at de har mistet. En lege/spesialist må i så fall vurdere dette.

- 4) Hva betaler du for? Kvalitet eller et dekke av hår? Er det en sammenheng mellom kvalitet og pris mon tro på verdens beste klinikker? Her kommer noe av det viktigste: VELDIG FÅ klinikker klarer å designe og bygge opp en høy tetthet. Dårlige klinikker klarer sjelden noe mer en 30 hårsekker per cm2, gode klinkker klarer 30-45 h/cm2, meget gode klinikker klarer 45-60 h/ cm2 og de aller beste klarer 60 -100 hårsekker per cm2. Et ytterst knippe klarer 80-100cm2.

- 5) Hvordan er servicen,tilbyr klinikken/agenten andre tjenester enn hårtransplantasjon? Da er det stor grunn til å være meget skeptisk.

- 6) Hvordan er tilbakemeldingene fra kundene?Reiser de inn fra hele verden? Hvor går de største kjendisene i verden? For jeg vil jo tro at kun det beste er godt nok for dem, da de blir eksponert for media hele tiden.

Dette er spørsmål som jeg ber hver og en av dere som vurderer hårtransplantasjon og gjøre en grundig research på. Det er 1000vis av klinkker der ute. Og grunnen er enkel. Hårtransplantasjon er noe av det mest lukrative businessen mht mannlige kunder. Det er stor konkurranse men også mange kunder der ute.

Jeg representerer Hasson and Wong fordi jeg kun kan stå for dette ved å hjelpe andre ved å gi dem det beste som er på markedet.
Hvis det tilsa at det fantes noe bedre så vil jeg forlate Hasson and Wong, da jeg kan ikke stå inne for å levere løsninger som ikke er i topp klasse.

For spørsmål og gratis vurdering av deg fra Hasson and Wong så kan du enten kontakte:

info@hassonandwong.com - administrasjonen av Hasson and Wong

og/eller:

fylle ut gratis konsultasjon her :https://hassonandwong.com/hair-transplant-consultation/

og/eller du kan kontakte meg direkte på

thomas@hassonandwong.com

så kan vi sette opp en telefonsamtale eventuellt

Ønsker dere en fin dag!

Mvh,

Thomas
 
Hei igjen,
Jeg fikk et par spørsmål i en annen tråd som jeg vil følge opp her med:

Det jeg ønsker å trekke frem er gjennomsnittet en får av antall hår når en trekker ut hårsekker vha FUE teknikken.

Jeg vil si basert på kunnskap og erfaring at dette tallet varierer fra person til person og fra klinikk til klinikk. Metode for å hente ut hår. FUE, automatisk, manual punch etc etc Vanlig er 1.8 - 2.3 hår per hårsekk. Over dette er selvsagt meget bra donorhår. Under dette er ikke så heldig donor hår.

Hvordan konstrueres hårfestet/hårlinjen?

Du vil ikke ha fullt av dobble og tripple hår i hårlinjen. Da ser det ikke naturlig ut. Hvordan det designes mht single, dobble, tripple og multiple hårsekker, retning/vinkel på håret, utstyr som brukes er viktig for å få bra resultat. Hvor stor tetthet får du? Dette er svært viktig for at en hårtransplantasjon skal føles og ses vellykket ut.
Som tidligere skrevet over i dette innlegget så er det viktig at du finner en klinikk som kan tilfredstille de overnevnte punktene.

Et punkt til - 7) Behersker klinikken både FUE og FUT eller bare den ene teknikken? Med FUE så har gjennomsnittet en donorkapasitet på ca 8000 hårsekker. Kombinert så kan tallet komme opp i 12-15 000 hårsekker.


Mht de nevnte 8000 hårsekkene over så er gjennomsnittet av hva en kan hente ut vha FUE 8000 x 2,2 hår per hårsekk tilsvarer 17 600 hår.

Ved bruk av kun FUT så er tallet noe over 10000 hårsekker ved gjennomsnittlig elastitet og normaltbra donorhår noe som tilsvarer rundt en 20 000 + hår.

Ved kombinasjon av FUE og FUT er tallet 12 til 15000 hårsekker ganget med ca 2 tilsvarer ca 24 000 - 30 000 hår. (ca 2 da antallet vil variere og være nedadgående ved flere inngrep for gjennomsnittspersonen. Ved flytting av så mye hår snakker vi om enorme mega sessions og det er ikke mulig å flytte så mye på en operasjon.

Det største som er gjort med suksess er ca 8200 hårsekker, tilsvarende ca 16 -17000 hår. Dette er verdens største velykkede hårtransplantasjon gjort i en omgang. ( Med mindre det har kommet noen de siste årene som overgår den.) Dr. Victor Hasson utførte denne operasjonen.

Viktig at dere som gjør research får vite om det er hår eller hårsekker dere betaler for, mengden per operasjon, prisen og hvilken tetthet de kan garantere. Her er det SVÆRT VIKTIG å holde tungen rett i munnen fordi det er mange klinikker som "jukser" her. De snakker om hår eller hårsekker. De snakker sjelden om den totale tettheten, naturligheten. De sier ofte: "Det blir bra" "Det blir naturlig" "Det blir som før" eller "Det blir nesten som før"

Vær skeptisk og gjør reseach.

Som en ingeniør, analytiker, kirurg, eletriker, rørlegger, advokat så er det en enorm forskjell på hvor flinke disse er. Hvem som leverer kvalitet og konsistente resultater på meget høyt nivå.

Jeg vil tro at de fleste her inne har vært ute for seriøse (kvalitet,service, resultat) og useriøse (lite kvalitet, dårlig service og dårlig resultat) på områder som vedgår deres hverdag. Husk dette og ha det alltid i mente når du tar et valg om Ja eller Nei til en hårtransplantasjonsklinikk!
 
Jeg mottar mange henvendelser fra mennesker som ønsker hårtransplantasjon men som ikke har fordypet seg i dette.
Ikke for å være arrogant, men da avslutter jeg praten fordi det bli å diskutere med en som ikke vet noe og det er misbruk av min og deres tid. Jeg ber dem gjøre research. Gjør de research, så kommer de tilbake.
Grunnen til at Hasson and Wong er et tilbud er fordi jeg og noen andre gjorde denne researchen for mange år siden..

Det er en av verdens beste klinikker, med reisende fra 70 til 80 land, alltid ventetid, leger som har stått for innovasjon innen industrien og som hele tiden er nysgjerrige og konkurrerer om å levere bedre resultater


Hårtransplantasjon er ingen quick fix med å bare velge en klinikk. Det krever grundig research. Jeg brukte 6 år fra jeg oppdaget klinikken til jeg satt i operasjonssalen på Hasson and Wong. Andre venner og kjente tenkte at hår er hår og var betraktelig mindre skeptisk enn meg og de kastet seg ut i det hos diverse klinikker. I dag er de enten ikke fornøyde eller så har de vært til Repair hos Hasson and Wong.

Ja det er en high end klinikk, ja de har konsistente gode resultater til forskjell fra andre som kun bruker de beste resultatene i markedsføring.
Ja de behandler alle likt.
Ja de har en rekke kjente navn, kjendiser innen flere industrien. Jeg kan ikke gå ut med disse navnene, utenom Patrice Evra.
Google og se hva dere finner.


Jeg tilbyr å kjøre konsultasjoner i Oslo og Skype konsultasjon (mot en kostnad som fås tilbake om en velger å booke)

Under Konsultasjonen vil du få informasjon om det aller meste om en hårtransplantasjon, om du er en god eller dårlig kandidat, Dr Hasson eller Dr Wong sin vurdering, og forventninger opp mot realisme og mye mer.

Ønsker deg en fin dag!

Mvh
Thomas
Regional Manager
Hasson and Wong
 

Topp