• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Hvilken type finasteride burde jeg kjøpe?

Anexe

Nytt Medlem
Hei, er en mann på 24 som er i den tidlige fasen av hårtap . Har en legetime om to dager og håper på å få resept til Finasteride . Lurte bare på om det finnes billigere alternativer, søker jeg på "Propecia" nå finner jeg 1 mg tabletter 98stk på apotek1 for 2200kr.

Jeg ser at jeg kan få kjøpt Finasterid Actavis Tablett 5 mg 98stk til 353kr, men dette er noe man må dele opp i 1 mg og har helst ikke lyst til å gjøre det, men må vist leve med det hvis det ikke finnes noen andre alternativer.

Er det også noen stor forskjell på disse to? Hvorfor koster Propecia så mye mer? Mer effektivt eller?
 

adrian.k

Aktivt Medlem
Hei!
Selv brukte jeg finasteride for en tid tilbake, der mine var 5 mg. Å dele opp pillene er svært enkelt, da du får kjøpt en "pilleskiller" på apoteket. Jeg har ingen kunnskap om forskjellen mellom Actavis eller propecia, men selv brukte jeg som sagt 5mg.

I min dosering brukte jeg dog 1,25 mg, der pillen enkelt ble delt i 4.
 

K505

Nytt Medlem
Jeg bruker finasteride actavis (proscar 5mg). Stoppet hårtapet mitt kanskje... mistet det utrolig fort så jeg er ikke sikker, men har ikke mistet mer når jeg gjikk på 1.25mg daglig.

Har lest at du kan ødelegge "protective layer/coating" hvis du kutter proscar, jeg aner ikke om det er sant (forpakningen sier jo svelges hele, må ikke kuttes eller knust) så jeg putter dem inn i mine zinc kapsler og svelger dem sånn (for at magesyren ikke skal ødelegge innholdet eller noe).
Mine avodart/dutasterid som jeg tar er jo i kapsler, så jeg tror det er logisk å bruke kapsler for proscar som du kutter... better safe than sorry.
 
H

Hårete Mål

Kjøp den generiske varianten (Proscar, Actavis osv). Disse er rimelige og like gode som Propecia. Den eneste forskjellen mellom Proscar og Propecia er at førstnevnte krever bryet med pillekutting.

Donald Trump bruker Propecia. Så hvis du er milliardær og driter gull så kan du unne deg Propecia for å slippe bryet med pillekutting.

Lykke til med godsakene ;)
 

Topp