• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Hvordan forskjellige typer FUE-slag påvirker FUE-hårtransplantasjon

Office of Dr. U

Nytt Medlem
Hva slags FUE slag gjør det mulig for den beste hårtransplantasjonen? Hva står det for forskjellige suiter med verktøy for å tilby deg og hårkirurgen din? Utfordringene som står overfor de som søker en FUE-transplantasjon, kan til slutt kokes i to kategorier - vanskeligheter med å utvide kroppshår som vokser med en uforutsigbar krølle, og manglende evne til å utmerke det teksturerte håret hos pasientene av farge. Dr. Us foreslåtte løsning? En nyskapende og intelligent flared FUE punch tip optimalisert for å løse begge problemene.

Med muligheten til å utføre alle typer hårtransplantasjoner for enhver pasient, spesialiserer Dr.UPunch i ™ FUE punchen seg i BHT, eller kroppshårtransplantasjon. Denne egenskapen gjør vårt system perfekt for alvorlig arde pasienter eller de med spesielt utarmede kilder til donorhår. Det er helt ubegrenset når det gjelder de forskjellige hårtyper som det er i stand til å jobbe med, inkludert type 4 afrikansk-amerikansk hår.

Ta en titt på denne korte informasjonspresentasjonen vårt kontor utgitt nylig på fremskrittene Dr. U har oppnådd med Dr.UGraft ™ -familien av FUE-verktøy. Vi lager våre varer til klinikker over hele verden, noe som betyr at en Dr.UGraft ™ -prosedyre er sannsynligvis godt innen rekkevidde, selv om du ikke bor hvor som helst i nærheten av Dr. U Hair Clinic i Redondo Beach, Los Angeles.
 

Topp