• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Hvordan klage på dårlig resultat?

Canman88

Nytt Medlem
Jeg hadde en hår transplantasjon på Poseidonklinikken for ca 1år og 4 måneder siden. Resultatet er ganske elendig. Selv om det egentlig ikke burde være noe sak (30 år gammel med høye vinker. ikke noe hårtap i krone. Ville fylle på vikene slik at hår linjen min ble mer lik som da jeg var 25)

Jeg hadde konsultasjon og tok fram noen eldre bilder av meg etc. Kristos som tok meg i mot der sa dette var en lett sak og jeg trengte bare en liten transplantasjon, men det kom til å bli tatt ut så mye som jeg trenger. (betalte 30.000)

Da jeg var ferdig med selve inngrepet hadde 1.200 hår blitt tatt ut. (hadde snitt på 2.3 hår per hårsekk)
Nå 1år etter er spesielt venstre vike latterlig tynn. Er knapt hår i det området som skulle fylles på. Og noe av håret som er transplantert er veldig dårlig gjort og står i feil retning i forhold til det originale håret jeg hadde der.

Jeg dro inn å klagde litt etter 1år (da var Kristos borte siden han er sykemeldt) Pratet med en Christoffer, han mente jeg ikke kunne få noe ny behandling gratis, eller noe som helst refusjon siden 90% av håret har vokst ut. Men han innrømmet at det kanskje ble tatt litt for lite ut til å begynne med. Så han ville gi meg en ny transplantasjon med en annen lege til en "billig pris" 1.500 hår til 17.000 ( siden han som utførte hårtransplantasjonen på meg jobber ikke der lenger)

Jeg dro for moro skyld til Master klinikken for å se hva de sa. Jeg sa jeg hadde gjort min forrige transplantasjon i utlandet (for jeg vet han som tok meg imot på konsultasjon har jobbet i poseidon klinikken før)

Han mente det var en veldig dårlig lege som hadde gjort denne jobben. Og at legen betyr alt for et bra resultat. Og at jeg knapt hadde 200-300 hår i min venstre vike (under halvparten av de 600 jeg skulle hatt!)
Jeg spurte han hva han hadde som anbefaling, jo han ville ta ut et sted mellom 2000-2500 hår og fylle på vikene samt front partiet slik at resultatet ble mest mulig jevnt og lang varig, og prøve å tvinge noe av håret som er transplantert i dårlig retning med den nye transplantasjonen i riktig retning. Pris for dette 48.000...

Jeg vet ikke om jeg føler meg noe mer trygg på Masterklinikken, men jeg føler meg rett og slett svindlet hos Poseidon og vil sende i formell klage på grunnlag av at jeg rett og slett ikke har fått det som "garanteres" på nett siden, 90% utvekst og de hevder et "naturlig" og pent resultat men den nye Fue metoden. Begge deler er løgn i min øyne.

Tok også forresten opp samtalen på Masterklinikken for hva nå enn det er verdt. Angrer veldig på at jeg ikke tok opp alt det sprøytet Kristos sa på mitt første besøk hos Poseidon.

Vil gjerne høre om noe vet her hva slags klagenemda eventuelt passer best for dette.
 

Topp