• Velkommen!

  Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

  Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

kvinne og hårtap

Hårstrikk

Nytt Medlem
Hei alle sammen!
Jeg er en kvinne på 48 som for tiden opplever hårtap. Det jeg har lest her inne, handler lite om kvinners problem. Finnes der ingen andre kvinner enn meg som mister håret??

Vel...ønsker å komme i kontakt med kvinner i min situasjon.
Jeg merket første gang hårtap for ca 5 år siden. Jeg har vært hos lege for å sjekke ut om det kunne være en medisinsk forklaring. Jeg har noe kluss med hormonene, som jeg er under utredning for fortsatt. Nå har jeg gått mye frem og tilbake hos legen, men nå vil jeg slå i bordet å si at jeg vil til spesialist i endokrinologi! Mitt hårtap merkes mest oppå hodet, og det er fortvilende, for jeg føler alle ser det....i tillegg er jeg ganske grå i håret, så jeg farger det ganske ofte. Og det er sikkert ikke bra det heller. Jeg sliter med angst og depresjon pga av dette. Jeg har prøvd noen produkter, bla Diane ppiller som jeg føler har hjulpet litt, og vurderer å begynne med igjen. Kan vi dele litt erfaringer her inne? Jeg har forresten kontaktet apollo hårsenter i dag, venter på å få time.
Ser frem til å høre fra dere.
 
 • F

  Fru hårek

  Hei fru Hårek.
  Kan ikke du fortelle litt om deg og hva som har skjedd med deg? Hvor lenge det er siden du oppdaget hårtapet? Om du bruker noe "mot" det?
  Alle andre, både menn og kvinner som leser dette er velkommen til å kommentere. Alt for å komme oss ut av dette fæle som har skjedd oss. Jeg bruker feks forskjellig kosttilskudd for å prøve å stogge dette som : omega 3, argin, marinecollagen, kobber, magnesium, c-vit med sink, b-vit, d3 vit, selen. I tillegg bruker jeg diane p-piller som jeg føler hjelper en del, dvs at det ikke er så mye hår som detter ut. Det er fortsatt glissent, men jeg føler jeg klarer å skjule det med måten jeg setter opp håret på. Jeg går jevnlig til blodprøvetaking for å sjekke hormoner og mot mangel på vit og mineraler.
  Jeg har vært til hudlege og han sier at det er et androgynt hårtap. Jeg har spurt om å få spirolonlakton (?) men han nekter og sier det er så mye bivirkninger med det. Jeg vurderer å oppsøke en annen.....
  Det som er sikkert at dette problemet hemmer meg i alle situasjoner, og vil gjerne ha råd og vink fra andre i samme situasjon.
  Så...da vet du/dere litt mer om meg, og jeg er spent på å få høre fra og om dere.
  Hilsen hårstrikk.
   

  Topp