• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Legetime på nett (resept på finasterid)

Finasteride

Supermoderator
#1
Noen som har benyttet seg av løsningen KRY (kry.no) ?

Står dem kan hjelpe til med bl.a. "håravfall".

Erfaringer, negative/positive ? Vurderer å fornye resept her istedenfor å gå til fastlege.
 

kojak

Nytt Medlem
#2
Hei, jeg hadde time i dag på nettjenesten digilege.no - i løpet av noen minutter fikk jeg e-resept på finasterid 5mg tabletter for mer enn ett års forbruk. Skal hente på apoteket i ettermiddag. Enkelt og greit :)
 

kojak

Nytt Medlem
#4
Jepp, hentet 100 tabletter på apoteket nettopp - dvs 400 dagers forbruk for 380 kroner. Syntes dette var veldig grei måte å ordne det på. Sparte meg for tiden det tar å dra fra jobb til lege og tilbake til jobb igjen, det ville tatt minst 1,5 til 2 timer :)
 
1

123nedpåkne

#5
Når det gjelder fornying av resept, trenger du da å møte opp hos legen? Jeg bruker bare å ringe legekontoret, så ordner de det. Har gått på Propecia i 6 år.
 

Bf1996

Nytt Medlem
#6
Brukte Digilege.no for en uke tilbake. Veldig profesjonelt og fint system de har laget. Legene tar deg god i mot og hjelper deg med å reflektere om finasteride er det riktige valget. Angrer bare på én ting, at jeg ikke oppsøkte de før. Jeg dro til fastlegen min 5 ganger uten at hun ønsket å skrive det ut etter lite kunnskap om medikamentet!
 
#9
Mye bedre effekt. 99% sjanse for å stoppe håravfall kontra 85-90% ved finasteride. Overlegent når det kommer til gjenvekst og tykning av hår og. Negative er at det er en del dyrere og høyere sjanse for bivirkninger.
 

Bf1996

Nytt Medlem
#10
Hmm, kan man tenke seg at det vil være som om du øker dosen med finasteride. Da vil jo dht nivået bli lavere, det koster mer for du vil trenge flere pakker i året og bivirkningene er større?

Uansett så anbefaler jeg Dr. Mads Istre hos digilege.no han skriver helt sikkert ut dette også. Hold meg veldig gjerne oppdatert! :)
 

Siste artikler

Forumstatistikk

Tråder
438
Innlegg
4.670
Medlemmer
1.529
Siste medlem
vaughns
Topp