• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Bilder Måne --> HT ved Poseidon klinikken på Smestad

Michael

Meldem
Kan ikke se at du har tatt en hårtransplantasjon på det bildet, som er en god ting ;P Kan vise seg ute i offentligheten uten caps. Takk for at du oppdaterer, blir spennende å se når håret gror tilbake.
Jeg gikk bare med caps den første måneden. Men da var det også godt å ha den.

Ellers så synes jeg Kirkland Minox Foam funker veldig bra, og har brukt det i en måned nå.

/M
 

Michael

Meldem
Hei folkens!

Vedlagt følger min 4 mnd oppdatering. Synes jeg begyner å se forskjell fra de tidligere bildene i denne tråden, se f.eks bildene fra 2 mnd etter min HT, kommentarer?

Bruker Kirkland Minox foam 5% (den fra linken her på forumet) 2x hver dag og Fungoral (Keto-sjampoen) 2x i uken. Har lest litt om Saw Palmetto på nettet, er det noen andre som har erfaringer med dette produktet eller er det "snake-oil"?

Har også bestilt meg en dermaroller (1,5 mm) siden flere har gode erfaringer med denne. Men er usikker på hvor lurt det evt. er å bruke denne der jeg har fått transplantert hår, kommentarer?

/M
 

Vedlegg

Sist redigert:

Finasteride

Supermoderator
Saw Palmetto skal ha lignende egenskaper Finasterid sies det, men dette er IKKE dokumentert. Bivirkningene av Saw Palmetto er heller ikke kartlagt, men kan være alvorlige. Apotek (og tidligere, kanskje ennå helsekost) selger Saw Palmetto mot forstørret prostata, samme som Finasterid skrives ut for å behandle. The Bald Truth (boken) anbefalte dette, men forfatteren er gått ifra denne anbefalningen nå.

Mitt råd er å ta finasterid som har kjente bivirkninger istedenfor å risikere noe med naturmedisin.
 

Michael

Meldem
Gratulerer ja, dette er de vel de beste resultatene vi har sett her på forumet? Du er vel veldig fornøyd selv? Fått mange kommentarer?
Hei!

Jeg må si jeg er veldig fornøyd 5 måneder etter behandlingen ved Poseidon klinikken. Jeg startet med Minox (Foam) 60 dager etter behandlingen, muligens kan dette ha satt fart på veksten av de nye hårene.

Beste resultat her på forumet tviler jeg vel på. Jeg hadde jo en god del hår igjen på hodet før behandlingen, og det må vi jo ta i betraktning. Målet var å dekke til "månen" og det føler jeg er oppnådd :)

Når det gjelder "kommentarer" fra andre så er det ingen på jobben som har turt å kommentere ;) Men jeg har fått ærlige kommentarer fra ungene mine (de ertet meg jo litt for månen tidligere). Nå lurer de på hvor den har blitt av ;) He, he... jeg har jo ikke fortalt de om behandlingen så de tror det bare plutselig har begynt å vokse hår igjen ;)

/M
 
M

Mr. Lotion

Jøss så bra det ble :). Har selv tatt behandlingen og har fått så og si en ny hverdag :). Før gikk jeg og så meg i hvert speil og vindu med gjenskinn for å se hvor ille håravfallet var og om det hadde blitt værre. Det gjør jeg ikke lenger :). Har tatt 2 behandlinger og hårfestet er finere enn da jeg var ung. Er 39 nå
 

Jens86

Administrator
Hyggelig at det har gått så bra :) Takk for alle updates, kom gjerne med flere og bidra gjerne når folk har spørsmål om HT :)
 

Topp