• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden med anbefalt lesning, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.Jens86

Administrator
Som alt annet i en menneskekropp, reagerer også håret på kostholdet ditt. Har du et mangelfullt kosthold kan det føre til for tørt hår, for fett hår, håravfall og hårtap. Mat, vitaminer og mineraler vil ikke stoppe androgen alopeci. Men det kan hjelpe deg ved at du ikke mister mer hår enn du er genetisk betinget til å gjøre, og håret du fortsatt har kan vokse fortere og se sunnere ut.
Mens for eksempel huden din reagerer fort på kostholdet ditt ved å for eksempel bli fet og kvisete, tar det lang tid med håret. Å få synlige resultater kan ta 3-4 måneder, så her gjelder det å være tålmodig. Håret du har på kroppen din er dødt, så det kan ikke påvirkes direkte, men kostholdet ditt kan påvirke hårsekkene som produserer håret, og hodebunnen din. Sunn hodebunn + friske hårsekker = sunt hår!
Hva slags matvarer er bra for håret ditt?
Håret består av 97% protein, så det er derfor viktig å få...
Fortsett å lese...


 

Nye tråder

Forumstatistikk

Tråder
472
Innlegg
5.003
Medlemmer
1.625
Siste medlem
Fiffi
Topp