• Velkommen!

    Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

    Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å se artiklene våre, der finner du mye nytting.

    Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

    Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Min erfaring med minoxidil

Mann91

Nytt Medlem
Hei. Jeg er en mann på 27 år som begynte på minoxidil i oktober 2018. Har diffust hårtap og begynte å bli ganske tynn på toppen. Har bare brukt minoxidil foam, og brukt det 1 gang daglig (daglig dose en gang) om kvelden før jeg legger meg. Ikke opplevd noen bivirkninger. Her er noen bilder av min fremgang de første 13. ukene. Har fått en del vellushår, spesielt i hårfestet, vanskelig å se om det er kommet mer noen andre steder. På det første bildet er ikke håret helt tørt, men hadde ikke noen andre bilder fra den tiden.

okt.----------- Nov.--------Des.----------Jan.
9. Oktober.jpg16. November.jpg19. Desember.jpg8. Januar.jpg
 
A

Armando

Jeg blir kvalm av å høre minoxidil og recrea forte. Da jeg brukte det gikk det til helvete for min del. Men jeg har aldri hørt om foam versjonen. Hvordan påføres det? Blir det like klisete? Og gjør det huden tørr og full av kviser?
 

Mann91

Nytt Medlem
Jens: Nei, jeg bruker foreløpig bare minoxidil foam. Full kopp 1 gang om dagen.

Armando: har ikke prøvd noe annet enn foam, men ut fra det jeg har lest så er den mildere mot huden. Den tørker fort og syns ikke den er noe klisset heller. Jeg fyller opp koppen/topplokket, tar litt på pekefingen og gnikker det ned i hodebunnen. Bruker en kam slik at det blir lettere å komme til. Prøver å få smurt det ut over hele toppen.
 

Mann91

Nytt Medlem
Takk for det, Jens :D
Tenker å fortsette med det samme et par mnd til. Dersom jeg ikke får ønsket resultat legger jeg til noe mer, men syns det er nok styr med minoxidil foreløpig.
 

Forumstatistikk

Tråder
440
Innlegg
4.818
Medlemmer
1.605
Siste medlem
furtheraway
Topp