• Velkommen!

    Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

    Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Mister hår igjen

oleper

Nytt Medlem
Det hele startet midten av oktober.
Først startet jeg med 1.25g finasterid , bare etter 4 dager fikk jeg kraftig bivirkning så jeg sluttet med det i 1 uke før jeg startet opp igjen med 0.60g og det gikk veldig fint, etter det trappet jeg opp til 1.25g 5 dager senere og alt gikk fint uten en eneste bivirkning. Bare under 2 mnd fikk jeg veldig mye hår tilbake, nesten ikke til å tro. Jeg ble veldig glad og lettet. Fra midten av des til starten av Jan, ca 3 ukers periode så var jeg litt dårlig med å passe på tiden og hoppet over på det meste 3 dager uten finasterid .

Jeg begynte også å trene mye samtidig i staten av januar, plutselig i løpet av 2-3 dager mistet jeg så mye hår at det var merkbart. Fra den dagen passet jeg veldig nøye med å ta finasterid til riktig tidspunkt. Det gikk ca. 1-2 uker uten noe forskjell, og mye hår bare falt av. Jeg valgt dermed å trappe opp fra 1.25g til 1.85g. Jeg merket at håret sluttet å falle like mye, men samtidig fikk jeg bivirkningen tilbake, men ikke i lik stor gard som første gangen. Etter ca 1-2 uker bruk av 1.85g daglig merker jeg fortsatt bivirkningen, og håret faller litt mer av enn 1-2 uker tilbake da jeg startet med 1.85.

Jeg klarer ikke å skjønne om det er fordi jeg var dårlig i å bruke i løpet av den 3 uker perioden i des eller om det er pga av mer trening i hverdagen.

Setter veldig stor pris på om noen har noe tips eller kunnskap slik at håret kommer tilbake til der den var for 1 mnd siden.
Ps! Bruker recrea forte og fungoral regimessige som jeg skal
 

Hairoic

Nytt Medlem
Begynte du med recrea forte samtidig med fin?
Det er vanlig å miste hår i begynnelsen ved bruk av RF, det betyr at det virker..
 

Topp