• Velkommen!

  Hårtapsnett er en nettside laget for å spre informasjon om hårtap, hårtransplantasjon og behandlinger av hårtap.

  Still spørsmål i forumet og bruk artiklene våre for å finne svar på det du lurer på om hårtap!

Poseidon eller Masterklinikken anno 2019

Ekorn

Nytt Medlem
Har googlet noe og funnet ut at det har vært endel overgang av personell fra Poseidon til Masterklinikken, der Poseidon har skiftet ut noen eiere og leger.

Legene og helsepersonell til begge klinikkene er tilsynelatende av utenlansk opprinnelse feks. Tyrkia eller Hellas. Mange hårtransplantasjoner som i tyskland og i Norge blir for det meste utført av sånne. De har sikkert god trening på det de gjør, men har de gyldig Norsk autorisasjon som leger og sykepleiere?

Jeg er frustrert og vet ikke hva jeg skal velge. Poseidon gir god pris, men Masterklinikken gjør inntrykk av å være best på markedet. Er det noen som har erfaringer fra Poseidon, ikke erfaringer fra år tilbake, men nylige erfaringer etter at noe personal gikk over fra Poseidon til Masterklinikken?
 
 • Ekorn

  Nytt Medlem
  Masterklinikken definerer det stor behandling når de skal overflytte 1100-1500 hår, mens Poseidon tar kr.30000.- for samme jobben. Hva burde jeg gå for?
   

  qwerty

  Nytt Medlem
  Jeg har vært på konsultasjon på Masterklinikken. Jeg har også lest mye. Føler rett og slett at man bør til utlandet hvis man vil ha et godt resultat. Masterklinikken kan sikkert få til et OK resultat, men har lest av flere at det ikke har blitt som de ønsker. Så jeg er meget skeptisk dessverre! :/
   

  amiram

  Nytt Medlem
  Er i samme situasjon jeg også. Aner ikke om jeg skal velge Norge eller om det er best å ta den i utlandet...
   

  Ekorn

  Nytt Medlem
  Fikk tilbud hos Poseidon 1100-1500 grafts til kr.30.000, samme jobb som dette forlangte Masteklinikken kr.58.000. Poseidon gir rykte om tynnere resultat, mens Masterklinikken virker mer proff utifra websiden med muligens innreiste rullerende leger fra tyrkia eller kanskje tyrkere som er bosatt i Oslo..vikar eller proff med ekte leger eller ikke. Poseidon bruker visst den samme legen hele tiden, men så var det jo dette med norsk autorisasjon mht. rutiner ved komplikasjoner og bruk av rette medisiner jeg stusser på, selv om de har erfaring og er rutinerte.

  Det jeg spontant tenker på for å få et bra resultat i Norge er Masteklinikken, men så tror jeg denne i Berlin ville være enda mer seriøst til omtrent samme pris som Masterklinikken. For den som seriøseste vil gjøre seg god med ungdommelig hårlinje og garantert tetthet på 200 hår per cm2 etter 12mdr hos verdens beste i Vancouver, men til 8 kanadiske dollar per grafts dvs. kr120.000.- pluss reise og hotell for meg og mine små viker, så velger jeg heller Masterklinikken dersom jeg ikke drar til min tante i Berlin nå i høst. Skulle jeg dra til kanada, så drar jeg dit for å bli der for godt. Sånn går mine tanker jeg ønsker å dele til denne tråden.
   
  Hei @Ekorn , @qwerty , @amiram og dere andre! Jeg leser her at det debatteres vedrørende hvilke klinikker som er gode og dårlige.
  Først og fremst vil jeg si at jeg representerer den klinikken i Vancouver som @Ekorn her nevner. Det vil si Hasson and Wong. Vi har agenter og Country Managere representert over hele verden. I europa har vi agenter / Country Managere i sør, mellom, UK og nord Europa. Jeg representerer Skandinavia.

  Jeg har ikke lyst til å snakke nedsettende om spesifikke navn da det har ingen hensikt.

  Det som er viktig å vite når en er på jakt etter best mulig hårtransplantasjon ut i fra et budsjett er følgende:
  - 1) Vil det bli naturlig? Vil det se ut som en hårtransplantasjon fra 1 meters avstand eller vil en ikke kunne se det med mindre en vet hva en skal se etter.
  - 2) Hvor stort er omfanget? Er det viker, fremre parti, halvparten av toppen, er det hele toppen, Er det snakk om sidehår?
  - 3) Hvor mange hår/hårsekker trenger du? Husk at du kan regne antall hår/hårsekker ut i fra antall kvadrat centimeter som trengs å økes i tetthet. Eksempel: Er det snakk om fremre del av hode der det meste er mistet så kan vi si at dette området kan være i størrelsesorden 80-100 kvadratcentimeter.
  Hvis du da får 3000 hårsekker der du har et snitt på 2 hår per hårsekk så vil dette gi deg mellom 35-45 hårsekker per kvadratcentimeter. Ofte har du litt hår igjen i området så 10 + 35 hårsekker per kvadratcentimeter vil gi deg en bra tetthe. Da du var tenåring hadde du på det meste mellom 80-120 hårsekker. (Dette tenåringshåret er ekstra tjukkt).

  For å oppnå en illusjon av god hårtetthet så trengs det minimum en tetthet på 30 hårsekker per kvadratcentimeter. Du vil normalt ikke se at du har mistet noe hår før du kommer ned i 25-40 hårsekker per kvadratcentimeter. Avhengig av hårkvalitet, tykkelse på hårene, hvor tett de satt i utgangspunktet med mer.
  Så selv om en person mister fra et nivå på 100 hårsekker til 40- 60 hårsekker per kvadratcentimeter som veldi mange gjør. 95-99% gjennom livet, så vil du ikke kunne se at de har mistet. En lege/spesialist må i så fall vurdere dette.

  - 4) Hva betaler du for? Kvalitet eller et dekke av hår? Er det en sammenheng mellom kvalitet og pris mon tro på verdens beste klinikker? Her kommer noe av det viktigste: VELDIG FÅ klinikker klarer å designe og bygge opp en høy tetthet. Dårlige klinikker klarer sjelden noe mer en 30 hårsekker per cm2, gode klinkker klarer 30-45 h/cm2, meget gode klinikker klarer 45-60 h/ cm2 og de aller beste klarer 60 -100 hårsekker per cm2. Et ytterst knippe klarer 80-100cm2.

  - 5) Hvordan er servicen,tilbyr klinikken andre tjenester enn hårtransplantasjon? Da er det stor grunn til å være meget skeptisk.

  - 6) Hvordan er tilbakemeldingene fra kundene?Reiser de inn fra hele verden? Hvor går de største kjendisene i verden? For jeg vil jo tro at kun det beste er godt nok for dem, da de blir eksponert for media hele tiden.

  Dette er spørsmål som jeg ber hver og en av dere som vurderer hårtransplantasjon og gjøre en grundig research på. Det er 1000vis av klinkker der ute. Og grunnen er enkel. Hårtransplantasjon er noe av det mest lukrative businessen mht mannlige kunder. Det er stor konkurranse men også mange kunder der ute.

  Jeg representerer Hasson and Wong fordi jeg kun kan stå for dette ved å hjelpe andre ved å gi dem det beste som er på markedet.
  Hvis det tilsa at det fantes noe bedre så vil jeg forlate Hasson and Wong da jeg kan ikke stå inne for å levere løsninger som ikke er i topp klasse.

  For spørsmål og gratis vurdering av deg fra Hasson and Wong så kan du enten kontakte:

  info@hassonandwong.com

  fylle ut gratis konsultasjon her :https://hassonandwong.com/hair-transplant-consultation/

  eller du kan kontakte meg direkte på

  thomas@hassonandwong.com

  så kan vi sette opp en telefonsamtale eventuellt

  Ønsker dere en fin dag!

  Mvh,

  Thomas
   

  Topp