• Velkommen!

  Hei og velkommen til Hårtapsnett.no - Norges største forum for alle som lider av hårtap. Her diskuteres legemidler, hårtransplantasjoner og andre behandlingsformer.

  Hvis dette er ditt første besøk, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden med anbefalt lesning, der finner du mye nytting.

  Ikke-registrerte brukere har begrensede muligheter, men kan lese og opprette innlegg. Innleggene må godkjennes først. Registrer deg i dag for å få tilgang til lukkede forumgrupper, og for å se bilder i full oppløsning.

  Vi tar personvern på alvor. Du kan være 100% anonym, og når som helst endre/slette dine innlegg.

Vondt i testiklene etter oppstart med FINHårKoden

Meldem
Hei.
Har gått på propecia 0.25 mg i ca to uker, og har nå begynt å merke en liten smerte i høyre testikkelområde, ikke selve testikkelen, men litt lengre opp. Smerten kan betegnes som om jeg har fått ett spark i nøttene og smerten er på vei bort, men at det fortsatt er litt ømt. Er ubehagelig i noen stillinger og andre stillinger merker jeg ingenting. Lest litt rundt på forum at dette er en veldig vanlig bivirkning og at det er normalt at det oppstår helt i starten, men at det forsvinner etter noen dager. Har lest at testiklene må jobbe mer siden jeg har senket DHT nivået og derfor blir det smerte. Så har ikke fått helt hetta enda.
Er kanskje vært diskutert her før, men har noen flere erfart dette med FIN? AT systemet nede blir litt Ømt i starten? Har det gått over eller vil det alltid være litt ømt der?? Merker ikke noe til andre bivirkninger.
 
 • HårKoden

  Meldem
  Ja gikk over på ca to dager, nå har jeg bare veldig minimale smerter. I følge dr Google" så er det med ømme smerter i pungen så vanlig at nesten alle opplever det i en viss grad. Det er ikke en bivirkning som er registrert på vedlegget til Propecia siden smertene omtrent alltid forsvinner og det er med ikke sikkerhet da at det er finansteriden sin "skyld" som det helt sikkert er siden testiklene må jobbe litt hardere siden de må produsere mer testosteron. Men veldig gode erfaringer så langt med medikamentet og 0.25 dosen :)
   

  Nye tråder

  Forumstatistikk

  Tråder
  472
  Innlegg
  5.003
  Medlemmer
  1.625
  Siste medlem
  Fiffi
  Topp