Hvordan kan man betale for hårtapsprodukter på nett?

Hårtapsprodukter er en kjempebusiness, og denne typen produkter kan kjøpes en rekke steder på nett.

Dersom du sliter med hårtap er du antakelig villig til å teste ut mange ulike metoder for å beholde håret ditt, eller for å få håret tilbake.

For mange er en hårtransplantasjon noe som frister, men dette er en ganske krevende og ikke minst dyr metode for å få bukt med hårtapsproblematikken. Før man går så langt som å bestille en hårtransplantasjon bør man derfor vurdere å teste ut ulike hårtapsprodukter.

Det finnes mange seriøse hårtapsprodukter på markedet, og mange av disse har dokumentert virkning. I denne artikkelen skal vi ikke gå nærmere inn på de ulike produktene som finner, men heller se på ulike betalingsmetoder for deg som vurdere å kjøpe hårtapsprodukter på nett.

De vanligste betalingsmetodene

Hårtapsprodukter er typiske produkter som passer perfekt å handle over nett. Normalt vet man hva man er på jakt etter, og det er sjelden slik at man trenger å dra innom en fysisk butikk for å teste ut produktene.

På samme tid er det dessverre mange som synes det er pinlig å kjøpe hårtapsprodukter i fysiske butikker. Derfor er netthandel perfekt, så sant det skjer på en trygg måte. Når det kommer til trygghet er betalingsmetodene en viktig del av kundeopplevelsen.

De fleste nettbutikker som selger hårtapsprodukter er seriøse aktører, og det finnes både norske og utenlandske nettbutikker som selger denne typen produkter.

De vanligste betalingsmetodene for betaling hos nettbutikkene er vanlige debet- og kredittkort av typen Visa eller Mastercard. Dette er store og kjente betalingsformidlere som aksepteres hos de fleste nettbutikker.

Mange forbrukerøkonomer anbefaler at man bruker kredittkort når man kjøper varer og tjenester på nett. Grunnen til dette er at du har muligheten til å klage direkte til kortutsteder/bank dersom produktene du har kjøpt ikke blir levert eller har feil og mangler.

I de siste årene har det også blitt stadig mer vanlig at nettbutikkene gir kundene sine muligheten til å betale med faktura via kjente leverandører som Klarna.

Digitale lommebøker og kryptovaluta

De siste årene har det kommet stadig flere betalingsløsninger på nett, og mange av de nye løsningene blir flittig brukt av ulike nettbutikker.

Elektroniske lommebøker som PayPal, Neteller og Skrill er typiske løsninger du kan finne hos flere nettbutikker som selger hårtapsprodukter.

Mange nettbutikker har også introdusert muligheten for å betale med kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum. Kryptovaluta har vært mye i medienes søkelys de siste årene, gjerne på grunn av store svingninger i kurs. Det er imidlertid viktig å huske på at kryptovaluta også er ment å være en betalingsmetode som kan brukes til kjøp og salg på nett.

Om du er usikker på hvordan kryptovaluta fungerer kan du lese denne inngående guiden til hvordan du kjøper og selger Bitcoin.

For deg som vil handle hårtapsprodukter på nett finnes det altså mange betalingsmetoder du kan benytte deg av, og de finnes langt flere betalingsmetoder enn de du kanskje er vant til å bruke.