HårtransplantasjonNyheter

Slik gikk det med hårtransplantasjonsklinikkene i 2017

Regnskapstallene for 2017 har blitt offentliggjort. Her ser vi på Masterklinikken Norge AS og Poseidon Klinikken AS sine tall for 2017.

Masterklinikken i sterk vekst

Masterklinikken ble startet i 2014, og etter to år med negativt resultat, klarte de i 2016 å snu trenden. 2017 viste seg å bli et rekordår for klinikken, med en omsetning på 18,3 millioner og et resultat før skatt på 4 millioner.

Daglig leder i Masterklinikken er Sten Thure, som tidligere jobbet for Poseidon Klinikken.

Resultat Masterklinikken 2017
Skjermdump fra Proff.no
Regnskapet til Masterklinikken 2017
Skjermdump fra Proff.no

Omsetningen har gått fra 13,4 millioner i 2016 til 18,3 millioner i 2017, en økning på 36%. Resultat før skatt er på 4 millioner, noe som gir en vekst på 179% sammenliknet med 2016.

Nedadgående trend for Poseidon Klinikken

Like godt står det ikke til med Oslos andre klinikk, Poseidon Klinikken.

Poseidon Klinikken AS har gått fra 20,7 millioner i omsetning i 2013 til 4,6 millioner i 2017. De siste fem årene har klinikken samlet tapt 4,2 millioner kroner.

Resultat Poseidon Klinikken 2017
Skjermdump fra Proff.no
Regnskapet til Poseidon Klinikken 2017
Skjermdump fra Proff.no

Daglig leder i Poseidon Klinikken er Kåre Arnold Nilsen, som blant annet også driver Apollo Klinikken (Hair Program International AS) og Hårtransplantasjonsklinikken AS. Ut i fra hva vi kan se, kjøpte Kåre Arnold Nilsen Poseidon Klinikken i januar 2017.

Det kan virke som om Masterklinikken har tatt kunder fra Poseidon Klinikken de siste årene. Hva som skjer fremover med Poseidon Klinikken blir spennende å følge med på. Klarer Kåre Arnold Nilsen å snu trenden?

Relaterte innlegg:

Hårtap hos kvinner og menn – den komplette g... De aller fleste av oss opplever hårtap en eller annen gang i løpet av livet. Det kan være generelt tynnere hår etterhvert som man blir eldre, måne, vi...
Hårtransplantasjon – informasjon, pris og er... En hårtransplantasjon er et kirurgisk inngrep hvor man flytter hårsekker fra et sted på kroppen til et annet. Det vanligste stedet å ta en hårtranspla...
Se også:  Hårtransplantasjon - informasjon, pris og erfaringer