Hårtap

Hvorfor er det viktig med god informasjon rundt hårtap?

Hårtap er et tabu som rammer veldig mange nordmenn hvert eneste år. Vi mener at det er ekstremt viktig at du får korrekt og god informasjon om hårtap. Grunnen til at vi mener at dette er så viktig er at det finnes så mange som prøver å tjene penger på deg som har hårtap. Det finnes et hav av tilbydere av produkter som ikke fungerer eller behandlinger som ikke har noe for seg. De er bare ute etter pengene dine og bryr seg ikke nødvendigvis om du får gode resultater.

Vi har kommet i kontakt med veldig mange som sliter med hårtap og som har brukt formuer på behandlinger som ikke fungerer. Enkelte har brukt kredittkort for å desperat kunne løse hårproblemet og har dermed satt seg selv i en økonomisk vanskelig situasjon.

Hvordan vet jeg om det er riktig informasjon og gode produkter?

Veldig mange produkter og behandlinger har ikke noe tilsynsordning som ser til at de faktisk holder det de lover. Det eneste disse tilbyderne må overholde er norsk markedsføringslov. Derfor finnes det ikke noe register over godkjente produkter eller behandinger som ikke fungerer. Man står dermed ganske alene når man skal vurdere om et produkt er seriøst eller ikke. Nedenfor har vi laget en liten sjekkliste du kan bruke når du skal vurdere å kjøpe en behandling eller produkter mot hårtap:

Firmanavn og kontaktinfo

Alle seriøse tilbydere av behandlinger og produkter mot hårtap bør ha synlig kontaktinformasjon på nettsiden. Det betyr at det burde stå et firmanavn, adresse og telefonnummer du kan bruke for å kontakte dem. Hvis de ikke har dette så er det mest sannsynlig av en grunn. Sjekk denne artikkelen for regnskapstall.

Har de noen referanser som er seriøse?

Et utbredt problem innenfor hårtaps-bransjen er at virksomheter har falske referanser på nettsiden. Det kan være vanskelig å avdekke om de er ekte eller ikke men hvis de har typiske bilder som ser ut som reklameplakater så vil det i mange tilfeller være oppspinn. Sjekk heller anmeldelser på internett av selskapet og produktet.

Sjekk ingredienser og produktnavn

Useriøse aktører har gjerne ikke laget noe selv, de har kopiert et produkt fra utlandet og rebrandet det selv. Sjekk derfor alltid ingrediensene og virkemåten til produktet/behandlingen. Da vil du som regel finne ut hva andre skriver om dette produktet. Det kan lønne seg å sjekke hva som står på engelsk for å få det beste overblikket på produktet.

Er du fortsatt usikker på produktet?

Hvis du er usikker på om du skal kjøpe et produkt så må du gjerne ta kontakt med oss eller gjøre noen søk på nettet. Som regel skal man følge magefølelsen og ikke kjøpe produktet. Det finnes nok av behandlinger og produkter som har en bevist effekt som du kan velge mellom.